24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Faleza Dunarii din Braila este distrusa de gheata

Ieri dimineaţă, Faleza Dunării la Brăila arăta ca după un “uragan”. 90% din pasarelele pontoanelor erau contorsionate sau scufundate în Dunăre, pontoane în derivă, bărci aruncate pe Faleză sau împinse de sloiuri o dată cu pontonul spre cheu.

Creşterea Dunării, dar şi a mişcării sloiurilor, a făcut ca în noaptea de duminică spre luni tot ce era acostat la mal să fie “măturat”, pe zona: bazinul de înot până la clădirea veche a căpităniei portului. Unii proprietari de nave sau pontoane afectate stăteau şi priveau înmărmuriţi la dezastrul de pe Faleză.

Pasarela pontonului vasului de patrimoniu “Borcea” era contorsionată şi aruncată în Dunăre, de asemeni şi pasarela de la vasul “Lipova”, care a fost scoasă cu macaraua şi pusă pe mal.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.