24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fantana cinetica necesita din nou reparatii

Lucru de mantuiala sau nu, cert este ca alesii locali ar trebui sa aloce din nou fonduri pentru reabilitarea frumoasei fantani cinetice de langa Primarie.

"Dacă s-a rupt această bandă de ghidaj este destul de grav. Neapărat trebuie să luăm măsuri pentru înlocuirea sa, deoarece folosirea unor astfel de elemente de avertizare pentru persoane cu deficienţe de vedere face parte din angajamentul pe care ni l-am asumat atunci când am accesat fondurile europene în vederea reabilitării platoului respectiv. Nu ştiu exact ce soluţie vom găsi şi care sunt costurile materialului, însă cu siguranţă trebuie să facem aceste reparaţii", ne declara, în luna ianuarie 2015, Iuliana Neagu, directorul Direcţiei Programe Europene, din cadrul Primăriei Brăila.

Reabilitarea zonei Esplanadei, proiect ce a inclus şi ansamblul de fântâni cinetice, a fost făcută, în perioada 2011 - 2013, de firma "Tancrad" Galaţi. Costul lucrărilor s-a ridicat la 14 milioane de lei noi (140 miliarde de lei vechi), banii fiind asiguraţi printr-o finanţare europeană. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.