24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feerie la Braila cu lampioane zburatoare

Spectacol de lumini creat de lampioane zburatoare cu ocazia deschiderii festivalului de teatru "Zile si nopti de Teatru European". Piata Independentei din Braila a fost luminata sambata seara de 120 de lampioane zburatoare, iar brailenii afltai la plimbare s-au putut delecta cu spectacolul oferit. Brailenii sunt asteptati la teatru iar manifestarea cu lampioanele zburatoare a fost un moment de promovare a festivalului de teatru in radul acestora.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.