24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Femeie data disparuta de acasa de propriul fiu

Miercuri dimineaţă, la orele 9:00, la sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat brăileanul P.M., care a sesizat că, în ziua de 22.03.2013, în jurul orelor 7:30, mama lui, Petcu Călina, în vârstă de 51 ani, din municipiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Din primele cercetări desfăşurate de poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că cea dispărută obişnuieşte să frecventeze mediul cerşetorilor din Brăila, apelând la mila publicului în zona bisericilor şi a hipermarketurilor.

Femeia are asupra ei acte de identitate şi nu suferă de boli psihice sau cronice.

Semnalmente: înălţime 155 cm, constituţie robustă, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, iar ca semne particulare prezintă multiple cicatrici postoperatorii.
Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei: geacă de culoare maro, fustă neagră cu model floral şi ghete negre cu scai.
   
Poliţiştii efectuează activităţi pentru depistarea şi clarificarea situaţiei dispărutei.
 
Cine poate da relaţii despre locul în care se află aceasta este rugat să apeleze numărul pentru urgenţe 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.