24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ferma calcata de hoti in miez de noapte

În noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2014, la ora 1:05, V.Ion (55 de ani), din satul Muchea, comuna Siliştea, a reclamat la Secţia 1 de Poliţie Rurală Brăila despre faptul că doi bărbaţi necunoscuţi au sustras 3 oi din incinta fermei sale,  amplasată în extravilanul satului, reuşind să-l reţină pe unul dintre ei.

Poliţiştii s-au deplasat imediat în locul indicat şi l-au identificat pe C.Claudiu (20 de ani), din satul Pietroiu, comuna Vădeni, căruia i-au probat că, împreună cu C.Adrian (24 de ani), au sustras ovinele, prin dislocarea unei plăci de azbociment a saivanului.

Prejudiciul, în valoare de 1.200 de lei, a fost recuperat şi predat păgubaşului, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, continuându-se cercetările pentru depistarea celui de-al doilea autor.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.