24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ferma praduita de proprii angajati

În dimineaţa zilei de 12 noiembrie 2013, la orele 10:00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Gropeni au fost sesizaţi de administratorul unei societăţi de pază, cu privire la faptul că, în aceeaşi dimineaţă, în jurul orelor 7:00, agenţii de pază, care îşi executau serviciul la o fermă din comuna Gropeni, au depistat în autofurgonul societăţii trei persoane care deţineau mai multe bunuri, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi i-au identificat pe suspecţii D.Valerică (32 de ani), S.Dumitru (42 de ani), ambii din comuna Gropeni, şi P.Marian (31 de ani), din comuna Tufeşti, toţi trei angajaţi ai fermei în cauză.

S-a stabilit că primii doi, şoferi în cadrul societăţii, au sustras doi saci cu porumb boabe, cântărind aproximativ 100 de kg, şi două bidoane cu câte 20 de litri de motorină, iar al treilea, îngrijitor de animale, a sustras o sticlă cu 2,5 litri lapte şi o sacoşă cu furaje combinate pentru vite, în greutate de circa 18 kg.

Bunurile sustrase, estimate la valoarea totală de 363 de lei, au recuperate şi predate unităţii păgubite, iar pe numele autorilor a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.