24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fetita de 6 luni accidentata in Braila

O fetita de numai 6 luni a fost victima unui accident rutier produs la iesire din localitatea braileana Baraganul. Micuta se afla in masina condusa de tatal ei, un bucurestean de 31 de ani, care a pierdut controlul asupra volanului, a intrat intr-o buturuga si s-a rasturnat. Barbatul si sotia sa au scapat teferi, insa fetita, aflata pe bancheta din spate intr-un scaun special pentru copii, a ajuns in stare grava la un spital din Bucuresti.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.