24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fiii Brailei: Pisicute si pitici vrajitori si licurici

Pisicute si pitici, vrajitori si licurici, printese si motanei, bancheri si marinarei s-au distrat ceva de groaza in Black Ball cu formatia Hara, la o petrecere organizata de Fundatia Fiii Brailei.

In noaptea in care duhurile rele ies la iveala – sambata spre duminica, de Halloween, prietenii nostri de pe Facebook s-au deghizat infricosator de frumos in cele mai negre, mai inspirate, mai colorate, mai originale si mai inspaimantatoare personaje faimoase sau fioroase si au petrecut pana dimineata printre dovleci, potiuni magice, masti si mascati, o dovada ca sarbatoarea americana “a tuturor sfintilor” a prins foarte bine si la Braila.
Citeste toata stirea pe: Fiii Brailei


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.