24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finlanda va parasi zona euro

Inceputul sfarsitului zonei euro?!? Finlanda pare ca da startul destramarii blocului comunitar european. Daca Grecia a cutremurat din temelii organizatia europeana, Finlanda vine si da lovitura de gratie si se pregateste sa iasa din zona euro. Ministrul finlandez de Externe, Erkki Tuomioja, a declarat, ieri seară, că oficialii din ţara au alcătuit, deja, un plan operaţional pentru a părăsi zona euro. Ministrul mai crede că "se profilează o ruptură a zonei euro" şi liderii europeni trebuie să se pregătească pentru asta".
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.