24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fiori reci din cauza viitoarelor facturi la energia termica

Prezenta frigului ne da fiori, nu numai din cauza inconfortului termic dar si gandul care zboara la facturile de energie care vor veni mult mai mari. Urmeaza cel putin cinci luni de zile in care vom avea nevoie de confort termic si vom tine deschise centralele proprii sau vom beneficia, dupa caz, ce caldura de la CET. Facturile consistente nu ne vor ierta. Se estineaza ca pentru un apartament cu o cameră, se consumă, în general, 0,80 Gigacalorii, la două camere consumul mediu lunar este de 1,41 Gcal, iar la 3 camere ajunge undeva la 1,83 Gcal/lună de iarnă. Dar consumul creste o data cu confortul termic pe care il dorim sau cu pierderile de energie pe care le are locuinta.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.