24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firma din Braila implicata in scandalul AFDJ Galati

Sindicaliştii afirmă că şi dragajele făcute la şenalul navigabil sunt făcute de multe ori doar pe hârtie. „Este efectuată mai mult declarativ, prin înscrisuri şi raportări fictive, de către cele trei firme cu capital privat, Comision Trade SRL Brăila, Superquatro Grup SRL Galaţi şi Argos SA Cernavodă", se spune în adresa sindicatului către ministrul Anca Boagiu.

Acuzaţiile sunt lansate de Sindicatul "Farul". În acest moment, la Administratia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi este în control o comisie de anchetă de la Ministerul Transporturilor.

„Un exemplu este şi aşa-zisa prestare de servicii, cu personalul detaşat, regia încasând din această prestare doar 12.000 euro/lună, cu mult sub preţul pieţei, beneficiarul, SC Blaksee SA Constanţa, încasând de pe urma manevrelor portuare efectuate cu nava regiei peste 250.000 euro/lună. Cheltuielile efectuate de AFDJ cu reparaţiile la această navă depăşesc de cele mai multe ori veniturile încasate", se spune în memoriul Sindicatului „Farul".Sursa: Adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.