24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firma fostei directoare de la Protectia Copilului din Galati este executata silit

Este vorba despre Clima Construct Proiect SRL Galaţi, care a avut în derulare, printre altele, un controversat proiect PHARE, pentru care Protecţia Copilului a trebuit ulterior să dea înapoi banii către UE. Patronul firmei amintite este şi fondatorului unui ONG care a umplut secţiile de vot cu observatori PD-L.

Vrem, nu vrem, nu putem să o uităm pe Marinela Dobrea, fostă şefă a Protecţiei Copilului Galaţi, destituită din funcţie după un scandal monstru, din cauza ilegalităţilor grave comise de doamna în cauză.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.