24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fiscul executa silit firma galateana Nalba SA

Firma Nalba SA are datorii care se ridică la peste 26 de milioane de lei (circa 6 milioane de euro), însă doar o parte dintre aceastea sunt către stat, restul fiind către furnizori şi bănci. Bunurile executate de Fisc au o valoare de aproape un milion de lei.

Încă un nume „greu" al mediului de afaceri gălăţean a intrat în colimatorul organelor fiscale. Este vorba despre Nalba SA - cel mai important dealer auto (Dacia-Renault), prin prisma vânzărilor, din judeţ - ale cărei bunuri sunt scoase la licitaţia publică marţi, 27 martie.



sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.