24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fonduri europene si pentru modernizarea Parcului Monument

Si cararile Parcului Monument vor intra in proces de reabilitare cu ajutorul fondurilor europene. Suprafata Parcului Monument va suferi modificari si va arata ca un santier pentru a se transforma si pentru a-si contura o imagine mai potrivita anului 2012. Suma de 6,7 milioane de lei vor fi investiti in Parcul Monument, momentan municipalitatea asteapta un contractor care sa ii ofere pretul cel mai scazut in vederea realizarii proiectului "Reabilitarea şi modernizarea Parcului Monument". Firmele interesate trebuie sa stie ca data limita de depunere a ofertelor este 12 noiembrie, ora 10.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.