24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Furt calificat probat unui tanar de numai 23 de ani

La data de 18.03.2013, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale-linia de muncă Patrimoniu au desfăşurat cercetări în cauze înregistrate cu autori necunoscuţi şi i-au probat lui D.G. (23 de ani), din municipiu, că a comis un furt, în noaptea de 9 spre 10 septembrie 2012, când a sustras, prin forţarea sistemului de închidere, dintr-o ladă frigorifică care se afla în faţa unui magazin situat pe Şoseaua Buzăului, cinci sticle cu suc, de 1,5 litri şi 0,5 litri.

Prejudiciul este în valoare de 123 de lei şi urmează să fie recuperat.
Împotriva tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi este cercetat în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.