24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Furt de tevi metalice in comuna Racovita

Ce se mai fura! Hotii cauta sa valorifice orice din ograda altora. În aceeaşi zi, la orele 15:45, J.N. (57 de ani), din comuna Racoviţa, a reclamat la Postul de Poliţie Comunal Racoviţa faptul că, în noaptea anterioară, consăteanul D.G. (56 de ani) a pătruns în curtea locuinţei lui şi, de lângă gardul împrejmuitor al imobilului, i-a sustras 8 ţevi metalice de diferite dimensiuni.

Valoarea estimativă a prejudiciului creat este de 800 de lei. Poliţiştii au efectuat cercetări şi în cauză au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, continuând verificările pentru recuperarea prejudiciului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.