24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gainarii au dat lovitura intr-o ograda din Faurei

Gaini si porumb boabe furate la Faurei. În dimineaţa zilei de 17 februarie a.c., la orele 8:15, C.E. (63 de ani), din oraşul Făurei, s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului şi a sesizat, prin plângere, faptul că, în ziua de 16.02.2013, în jurul orelor 15:00, M.I. (16 ani), din acelaşi oraş, i-a sustras din curtea locuinței 8 găini și circa 30 kg de porumb boabe.

După primirea sesizării, poliţiştii au stabilit că cele sesizate se confirmă, minorul reclamat valorificând păsările și porumbul la diferite persoane de pe raza oraşului Făurei.

Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii au mai stabilit că acesta este şi autorul unui furt săvârşit la data de 21.11.2012, când a pătruns, prin efracţie, în imobilul unui localnic şi a sustras cantitatea de 15 litri de vişinată, în valoare de 200 de lei.
Faţă de el a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.