24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gala Femeilor de Succes din Braila

Teatrul Maria Filotti a gazduit, duminică, Gala Femeilor de Succes, acţiune iniţiată de Organizatia Femeilor Liberale din Brăila. Pe parcursul a aproximativ doua ore (cat a durat evenimentul), au fost premiate 20 de femei care, prin activitatea lor, au avut o contributie de mare valoare pentru comunitatea brăileană.

Momentele artistice au fost susţinute de cantautoarea Wanessa Radu – actrita a Teatrului Maria Filotti, acompaniata de pianistul Cornel Cristei – consilier muzical la Teatrul Maria Filotti. Invitatii speciali ai gazdelor au fost deputatul Lucia Varga – preşedinte al Organizatiei Femeilor Liberale, şi senatorul Varujan Vosganian – vicepreşedinte PNL.

“Evenimentul de la Braila este unul dintr-o serie mai ampla de actiuni ale Organizatiei de Femei. Pe lângă premierea doamnelor care au succes in domeniile lor de activitatea, tot în această perioadă avem programe de pregătire a doamnelor liberale candidate pentru alegerile locale, învăţându-le cum să promoveze ideile liberale în rândul electoratului, cum să promoveze interesul cetăţenilor în consiliul judeţean şi în cel local, în special interesul familiilor.
Nu dorim să trăim într-o Românie în care banii alocaţi sănătăţii să fie insuficienţi, în care egalitatea de şanse la educaţie să nu existe, în care politicile pentru sprijinirea familiilor cu copii să lipsească. Cerem în mod public Guvernului să înceteze  periclitarea situaţiei familiilor din România. Noi, femeile liberale, vom pune în centrul politicilor susţinute de noi familia, pentru că familia este factorul de echilibru pentru fiecare dintre noi”, a declarat Lucia Varga, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale.


Multumim: Edi Bucuresteanu


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.