24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatean omorat de pneumonie netratata corespunzator

Chiar dacă se menţine încă ridicat pentru această perioadă a anului, numărul cazurilor de infecţii respiratorii acute a înregistrat o scădere semnificativă în ultima săptămână de monitorizare epidemiologică.

„În săptămâna de monitorizare 2-8 aprilie, numărul cazurilor de infecţii respiratorii acute a scăzut la 1578 faţă de 2.000 în intervalul anterior. 83 de pacienţi au necesitat internare în spital şi tratament sub supraveghere medicală", a informat dr Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.