24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galateanca acuzata de furtul unui bidon cu vin

Femeia, în vârstă de 35 de ani, a fost dată pe mâna poliţiei de un consătean pentru un motiv pe cât de minor, pe atât de nedemn de o reprezentantă a sexului frumos. Tânăra este acum cercetată penal şi riscă să fie condamnată la pedeapsa închisorii.

În timp ce se afla în gospodăria bărbatului, Virginia a fost zărită de gazdă cum încerca să subtilizeze, fără a fi văzută, un bidon cu vin, pe care avea de gând mai apoi să îl scoată pe poartă incognito.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.