24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galateanca minora cercetata pentru furt calificat

La data de 15.03.2012, ora 10.45, în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din buzunare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci au surprins în flagrant pe str. 13 Septembrie, din localitate, o minoră de 14 ani, din Tecuci, în timp ce sustrăgea suma de 150 lei din buzunarul lui R. Marcel de 24 ani, din com. Movileni, jud. Galaţi.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.sursa: agerpres.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.