24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galateni aveti grija la curieri care pot fi si hoti

Trei tineri sunt căutaţi de poliţie după ce un octogenar din Tudor Vladimirescu a reclamat că aceştia l-au uşurat de 2.000 de lei. Poliţiştii atrag atenţia că astfel de furturi sunt frecvente şi şansele de prinderea hoţilor sunt destul de reduse.

Constantin I., de 87 de ani, din Tudor Vladimirescu a primit vizita paguboasă a trei tineri în urmă cu câteva zile. La poarta bătrânului a oprit o maşină străină, de culoare roşie, din care au coborât trei bărbaţi cu vârste de circa 30-35 de ani.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.