24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii ar putea ramane fara Serviciul Judetean de Ambulanta

Din cauza blocării angajărilor în instituţiile publice, capacitatea de intervenţie a serviciului medical de urgenţă s-a înjumătăţit. La ora actuală, Ambulanţa mai dispune doar de un medic pentru 84.000 de gălăţeni!

Lipsa acută de personal afectează grav activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Galaţi. De vină este în primul rând neinspirata măsură guvernamentală de blocare a angajărilor în instituţiile sanitare confruntate cu plecarea personalului în străinătate.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.