24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii au intrat in sarbatoare

Incepand de luni, 28 noiembrie 2011, galatenii si musafirii lor vor fi desfatati de actiuni culturale, concerte si expozitii, menite sa celebreze Zilele Galatiului, asa cum nu au mai fost niciodata pana acum. Diferit de panaramele organizate in anii precedenti, asta ca sa nu caracterizez  anii trecuti drept tiganii, lista evenimentelor se intinde pe aproape toata saptamana.

Programul care este oferit galatenilor include targuri, reprezentatii teatrale, concerte, foc de artificii, cantec, joc si voie buna.sursa: dingalati.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.