24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii isi incalzesc casa ecologic

Cu bani de la stat. Subvenţia este acordată pentru instalarea de panouri solarea sau de centrale termice pe bază de deşeuri lemnoase (pelete, brichete etc). În total, aproape 600 de gălăţeni au depus cereri pentru o astfel de finaţare nerambursabilă.

Conform programului „Casa Verde", gestionat de Ministerul Mediului, persoanele fizice care-şi instalează panouri solarea sau de centrale termice pe bază de deşeuri lemnoase (pelete, brichete etc) pot primi un ajutor de stat nerambursabil în sumă de 6.000 de lei, sumă ce poate creşte la 8.000 de lei dacă este vorba despre instalarea unei pompe de căldură.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.