24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii ne reabiliteaza blocul operator de la Spitalul Judetean

Firma Carroponte din Galati se va ocupa de reabilitarea blocului operator de la Spitalul Judetean Braila. Firma a castigat proiectul prin care are de executat lucrări ce se ridica la valoarea de sumei de 7,25 milioane de lei fără TVA.

Activitatea galatenilor de la Carroponte nu este straina de activitati in cadrul unitatii spitalicesti, proiectele  "Lucrări de reabilitare centrale termice Pavilion A şi Pavilion B la Spitalul Judeţean de Urgenţă", "Lucrări suplimentare specifice reabilitării spaţiilor medicale Spitalului Judeţean de Urgenţă" şi "Lucrări suplimentare specifice de reabilitare, amenajare şi modernizare spaţii medicale şi a încăperilor destinate amplasării şi montării RMN" în cadrul proiectului Modernizarea Ambulatoriului au fost realizate tot de muncitorii acestora.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.