24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii profita la maxim de pestele din Siret

Dacă în 2005 localnicii din Cosmești nu mai știau cum să se refugieze din calea apelor care le-au înghițit casele și gospodăriile, acum unii localnici nu mai știu ce să facă pentru a profita la maximum de apele care le trec prin sat.

Este cazul a doi localnici din Satu Nou, comuna Cosmești, care zilele trecute au ieșit la pescuit pe râul Siret, în zona lacului de acumulare. Grigore C., de 32 de ani și Nicușor C., de 42 de ani, nu s-au echipat însă cu banalele undiţe pentru a prinde pește, ci au luat cu ei o plasă monofilament pentru a pescui cu spor, într-un timp cât mai scurt.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.