24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii raman fara case in urma incendiilor

În ultima vreme, mai multe case din judeţul Galaţi au fost mistuite de incendii provocate de sistemele de încălzire defecte ori utilizate necorespunzător. Tocmai pentru a preveni producerea unor astfel de evenimente, pompierii readuc în atenţie o serie de reguli elementare care vă pot salva locuinţele şi chiar vieţile.

Având în vedere că temperaturile pe timpul nopţii au scăzut, iar tendinţa de a suprasolicita sobele sau alte sisteme de încălzire este tot mai crescută, pompierii le adresează gălăţenilor o serie de sfaturi utile, indispensabile pentru prevenirea unor incendii care pot fi devastatoare.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.