24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii se imbolnavesc de TBC tot mai des

Anul trecut a fost al nouălea an consecutiv în care incidenţa TBC-ului a scăzut în România, potrivit datelor Societăţii Române de Pneumologie. Cu toate acestea, ţara noastră rămâne în continuare pe primul loc în UE la numărul de bolnavi. Galaţiul este pe locul şase pe ţară la incidenţa TBC.

În perioada 2002-2011, incidenţa tuberculozei (supranumită şi "boala sărăciei") în România a scăzut cu 42%, de la 142,2 bolnavi la 100.000 de locuitori, la 82,8 bolnavi la 100.000 de locuitori, au anunţat reprezentanţii Societăţii Române de Pneumologie, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Tuberculozei, marcată pe 24 martie.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.