24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatiul are tot mai putine investitii

Marian Filimon, preşedintele PIMM, susţine că doar una din trei societăţi comerciale gălăţene are în derulare sau intenţionează să demareze un proiect investiţional şi asta se răsfrânge negativ asupra ritmului de dezvoltare economică a judeţului. În opinia sa, de vină este lipsa sprijinului din partea autorităţilor.

La Comisia de Dialog Social desfăşurată ieri în sala de consiliu a Prefecturii, Marian Filimon, preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijloci (PIMM) Galaţi a prezentat o situaţie privind declinul investiţiilor realizate cu capital privat în judeţul Galaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.