24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatiul de pregateste de un weekend sub asediul zapezii

Institutul Naţional de Meteorologie a emis o atenţionare Cod Galben de ninsori abundente, viscol şi polei, pentru trei zile, începând din această dimineaţă. Judeţul Galaţi se numără printre cele pentru care se prognozează că fenomenele meteorologice vor avea cea mai mare intensitate.

Avertizarea meteorologilor este valabilă pentru perioada 3 februarie, ora 10.00 - 5 februarie, ora 20:00.

În acest interval, aria ninsorilor va cuprinde treptat, începând din sud-vestul ţării, toate regiunile. Local, ninsorile vor fi mai abundente, în special în regiunile din sudul, sud-estul şi sud-vestul ţării.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.