24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gara Brailei este in plin proces de modernizare

Dupa ani buni in care Gara CFR din Braila nu a primit fonduri pentru renovare, primavara lui 2012 a pus in lucru echipe de muncitori si fonduri necesare modernizarii. Era si timpul, pot spune multi dintre braileni pentru care gara avea aspectul unei cladiri parasite, ducandu-ne cu gandul la o statie de halta dintr-un satuc din Romania. Macinata de timp cladirea garii CFR si anexele ei au fost degradate continuu.

Constuctorul care se ocupa de renovarea garii face promisiuni ca până în mai 2013 se va ocupa de placări, finisaje, dotările din proiect, etc.

In ceea ce priveste interiorul garii constructorii se lupta cu igrasia care a cuprins toti pilonii, insa se fac asigurari ca au fost curăţati până la structura de rezistenţă, ca vor fi cămăşuiti, iar potrivit proiectului, exista şi recompartimetări/redistribuiri de spaţiu.

Totul va fi modern, civilizat şi funcţional -după normele europene.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.