24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garda Financiara Braila: Cine le-a dat note de trecere comisarilor repetenti

Cei sase comisari de la Garda Financiara Braila care nu au trecut probele examenului organizat la nivel national, nu sunt singurii vinovati pentru acest esec. Inclusiv comisarul sef al GF Braila Marcel Constantin dar si comisarul adjunt si comisarii sefi de sectie poarta aceasta vina. Motivul ? Potrivit legii in fiecare an functionarii publici, deci si comisarii garzii financiare sunt evaluati de superiori si primesc calificative, in functie de care se acorda salarii, prime, bonificatii, se fac avansarile, etc.

Din cate cunoastem, majoritatea celor care nu au trecut examenul au state vechi in garda Financiara Braila.

De aceea ori Marcel Constantin, comisarul sef al garzii Financiare Braila, detine exact atatea cunsotinte profesionale cat detin si comisarii repetenti sau evaluarea lor profesionala a fost facuta incorect.

La aceste doua intrebari trebuie sa raspunda sefii din garda Financiara Braila.

Citind raportul de activitate pe semestrul 1 2011 al Garzii Financiare Braila intocmit de Marcel Constantin, iti dai seama de incomensurabilele "cunostinte profesionale" si de "vasta pregatire" acumulate de seful acestei institutii.

"Proiectul de hotarare luat de Guvem privind reorganizarea Garzii Financiare a fost lansat inca de la inceputul anului 2011, fapt ce a condus semnificativ la scaderea eficientei activitatii comisarilor in control" !!! Citesti si te crucesti !

In primul an de facultate se face statistica economica, d-ule comisar sef ! Scaderea numarului de personal nu atrage dupa sine scaderea eficientei, deoarece eficienta se calculeaza ca un raport/procent si nu ca o valoare absoluta.

Mai exact, sa va explic: Rezultatele controalelor din perioada curenta se raporteaza la numarul de comisari existenti in perioada curenta si nu la numarul de comisari existenti in perioada precedenta ! Intelegeti ?

Legat strict de subiectul testarii cunostintelor comisarilor, iata ce scrie comisarul sef al Garzii Financiare Braila in raport:

"Nu in ultimul rand, ne vom preocupa lunar de pregatirea profesionala a comisarilor, prelucrarea tuturor actelor normative aparute."

Aiurea ! Mai bine ati prelucra macar actele care au legatura cu activitatea dvs. si mai putin a "tuturor actelor normative aparute", nu de alta dar apar acte normative legate de subiecte sensibile dvs. gen "condamnarea comunismului" sau " reducerea pensiilor". 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.