24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gerul se mentine in Braila

Brailenii au trecut peste o noapte geroasa care, din pacate, va mai fi urmata de una si mai  friguroara. Codul Galben de temperaturi scazute se mentine si in Braila pana maine seara. Meteorologii anunta temperaturi de minus 20 de grade Celsius. Sfarsitul de an pregateste parca o repetie situatiei iernatice din ianuarie-februarie: inghetul Dunarii, strazile devin patinoar, inghetul apelor in conducte. Cetatenii sunt sfatuiti sa isi verifice instalatiile de apa si canalizare si sa protejeze perimetrele de legatura pentrua  le feri inghetului, animalele trebuie hranite mai des si adapate cu apa calda, iarna ne pune in alerta.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.