24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gradina Publica se umple de flori de toamna

Gradina Publica din Braila va abunda de flori de toamna in acest sfarsit de saptamana cu ocazia Festivalului Florilor de Toamna organizat de autoritatile locale brailene. De asemenea Gradina Publica va rasuna a muzică populară şi muzică uşoară, dar nici muzica militara nu va lipsi. Brailenii se pot refugia in Gradina Publica pentru a  admira si cumpara flori de toamna, pentru a viziona o expoziţie permanentă de fotografii şi picturi, pentru a aprecia spectacole sustinute de copiii si dansuri populare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.