24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gradinitele si scolile au deja caldura de la CET

Elevii braileni au scapat de frigul dinunitatile scolare pentru ca CET a inceput furnizarea de caldura. Sistemul local de termoficare a fost pornit si alimenteaza cu energie termica unitatile publice. Deocamdata pentru asociatiile de proprietari nu exista o certitudine, reprezentantii CET sunand ca "primesc căldură şi apă caldă doar cele care sunt cu plăţile la nivelul 2012. Celelalte trebuie să vină cu plata la zi şi să susţină ritmul de plăţi lunar, dacă vor căldură. Şi noi avem de plătit lunar furnizorul de gaz".
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.