24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grecia aduna din nou datorii

Grecia aduna din nou datorii chiar daca, nu de mult, i-au fost iertati 100 miliarde de euro. Statul elen deja a reusit sa treaca pe condica datoriilor suma de 300 de miliarde de euro si are in plan sa se mai împrumute pentru a plăti obligaţiuni scadente. Situstia economica a Greciei pare sa se avante din ce in ce ai mult intro daura neagra a datoriilor. Datoria statului elen a urcat cu 23 de miliarde de euro în trimestrul al doilea, de la 280,3 miliarde de euro la sfârşitul primului trimestru la 303,5 miliarde de euro, a anunţat, vineri, Ministerul de Finanţe de la Atena.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.