24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greva de la Braicar ingheata transportul in comun din Braila

Ieri, de la primele ore ale dimineţii şi până în jurul orelor 11.00, transportul local de călători “Braicar”, a fost paralizat.

Nemulţumirile angajaţilor societăţii de transport local au făcut ca timp de mai bine de cinci ore brăilenii să murmure şi să tremure în frig aşteptând autobuzul.

La ora 08.00 angajaţii Braicar S.A., şoferi, dar şi mecanici ai societăţii de transport în comun, unde acţionar majoritar este Consiliul Local Municipal, au decis să nu mai iasă pe traseu, declanşând grevă spontană de muncă.

Acest demers vine după ce în urmă cu două luni de zile, aceştia au protestat, în care solicitau achiziţionarea de către conducerea firmei de piese de schimb, achiziţionarea mai rapidă a unor autobuze noi, multe dintre cele existente având perioada de funcţionare depăşită.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.