24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gropile din Braila au rasturnat un tir plin cu faina

Risipa pe strazile Brailei de faina. Peisaj iernatic pe o strada din Braila unde un tir plin cu faina s-a rasturnat. Tirul care trebuia sa aprovizioneze o fabrica de panificatie din zona Piata Saraca nu a mai ajuns la destinatie cu marfa intreaga. In intersecţia cu strada Păcii, asfaltul s-a surpat, iar roţile au fost înghiţite de pământ. În urma incidentului, tirul cu cele 11 tone de făină s-a răsturnat. Cele 11 tone de faina au fost incarcate intr-o duba pentru a fi transportate la destinatar.

Soferul tirului: În timp ce am intrat pe această stradă, roţile de la tir s-au afundat.
Totul s-a întâmplat din cauza ploii care a pătruns pe sub conducta care am înţeles că este spartă şi urmează a fi înlocuită, pământul devenind
moale. A sosit şi un echipaj de la Poliţie care a făcut cercetări. Mari pagube la vehicul nu sunt, doar stopul spart şi o bară îndoită, care se poate îndrepta”.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.