24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoate minore la furat intr-un hypermarket brailean

Şeful pazei de la un hypermarket din municipiu a sesizat la Poliţie că două minore au sustras bunuri din incintă. Poliţiştii le-au identificat la faţa locului pe cele două fete de 15 şi 16 ani, ambele din municipiu, care au sustras produse cosmetice şi alimentare, în valoare totală de 60 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral, bunurile fiind predate unităţii păgubite, şi în cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.