24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hot de stalp din beton din reteaua electrica

A vrut sa aibe propiul stalp si acum politistii il cerceteaza pentru infractiunea de furt. Poliţiştii au continuat să desfăşoare cercetări într-o cauză, înregistrată cu autori necunoscuţi, la data de 21.02.2013, privind furtul unui stâlp din beton din reţeaua electrică dezafectată, aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Viziru, şi l-au identificat pe autorul N.F. (56 de ani), din aceeaşi localitate.

S-a stabilit că acesta a sustras stâlpul, în ziua de 20 februarie a.c., şi l-a târât cu ajutorul tractorului său până la domiciliu, unde a fost găsit de poliţişti.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.