24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Hoteluri

Hotel Belvedere Braila

 Hotelul Belvedere Braila este situat in centrul municipiului Braila in imediata apropiere a Primariei, pe faleza Dunarii, langa esplanada cu fantani arteziene.
     Amplasamentul excelent, atmosfera intima si serviciile impecabile - totul in conditiile unui raport echilibrat calitate-pret - sunt argumente de netagaduit pentru orice calator, fie el turist sau om de afaceri, sa se felicite pentru alegerea facuta! O echipa de profesionisti vegheaza clipa de clipa ca orice client sa fie incantat ca a venit la Hotel Belvedere!
     Este locul ideal pentru a imbina utilul cu placutul! Parca si negocierea unei afaceri merge mai bine cand in fata ochilor se desfasoare un apus superb, care mangaie luciul Dunarii si orizontul Insulei Mari a Brailei! Iar bucuria si relaxarea unui turist este greu de descris....
   Hotelul a fost construit intre anii 1984 - 1986 intr-un stil arhitectural deosebit. Cladirea are, din patru etaje cu retrageri gabaritice, parter, subsol tehnic si subsol general.
   Cele patru etaje sunt destinate cazarii. La parter, din holul hotelului se poate intra intr-un restaurant modern. La demisol este amplasat barul de zi. Atat restaurantul cat si barul dispun de terase cu vedere la Dunare, extrem de cautate in sezonul cald.

  Hotelul Belvedere dispune de o capacitate de cazare de 97 de locuri dispuse in 52 de camere (44 camere duble, 5 camere single si 3 apartamente). Camerele va ofera intreg comfortul dorit prin intermediul urmatoarelor dotari: climatizare, inchideri geam termopan, acces pe baza de cartela, televiziune prin cablu, televizor color, telefon, frigider, mobilier nou, baie cu cada, complet reutilata.
  Camerele single se afla la etajul 1 al hotelului. Sunt spatioase si dotate corespunzator. Au in configuratia lor un hol si o baie bine proportionate ca spatiu.
  Apartamentele sunt formate din dormitor, sufragerie, baie si hol de acces. Gradul de dotare si confort al celor trei apartamente este unul deosebit de ridicat.
  Spatiile de cazare de la etajul 1 au un plus de eleganta si confort.
  Camerele duble se afla la etajele doi, trei si patru. Ele sunt dotate conform normelor de clasificare, avand un grad de confort ridicat. Configuratia spatiilor si marimea suprafetelor sunt in linii mari aceleasi. In aceste camere mai intai se intra intr-un hol apoi se trece in camera propriu zisa. Camerele dispun de bai cu cada. La etajele unu, doi si trei sunt terase utilizabile de catre clienti.

  Hotel Belvedere considera ca este premiat cu un titlu de glorie de fiecare data cand un zambet de multumire apare pe fata unui client, multumit ca cele mai exigente dorinte ale sale au fost satisfacute. Tocmai de aceea lista facilitatilor oferite va ramane mereu deschisa:
Parcare gratuita
Sali de protocol, avand acceasi nota de eleganta ca si spatiile de cazare:
   - sala de conferinte;
  - sala dedicata intalnirilor de afaceri;
Restaurant:
   - este genul clasic, de categoria I, cu o linie moderna a finisajelor;
  - este dotat cu aer conditionat si dispune de o terasa cu vedere superba la Dunare;
   - ambianta placuta si intimitatea caracterizeaza restaurantul iar atmosfera este intretinuta de o formatie angajata permanent;
   - are o singura sala de consumatie de 120 locuri si un bar propriu;
  - dispune de doua sali de protocol cu 24 locuri la parter;
  - bucataria Hotelului Belvedere este una dintre cele mai bune din Braila, oras cu o bogata traditie culinara; meniul satisface toate gusturile prin produsele culinare variate ? de la specialitati din bucataria traditionala romanesca la retete celebre din bucataria internationala;
  - este locatia perfecta pentru organizarea unei petreceri;
  - se pot rezerva locuri.

Adresa: P-ta Independentei, 1, Braila, Romania
Telefon: 021.319.46.80;   Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.