24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Hoteluri

Hotel Sabrina Lacu Sarat Braila

Hotel Sabrina Braila situat in Statiunea Lacu Sarat, va ofera un loc unic unde va puteti petrece timpul liber si relaxa intr-o ambienta placuta. Pentru a crea confortul necesar unui sejur cat mai placut va punem sta la dispozitie camere pentru cazare, restaurant, terasa si pizzerie. In fiecare seara in cadrul terasei noastre puteti asculta muzica usoara  si lautareasca iar dupa orele 22°° va puteti delecta cu un program special de cabaret. Restaurantul se poate rezerva pentru diferite ocazii speciale: aniversari, nunti, botezuri, dineuri si intruniri .
   Hotel Sabrina face parte dintre acele hoteluri cu preturi bune, dotari moderne si personal profesionist care fac din cazarea in Lacul Sarat o experienta unica. Hotelul este format din 8 camere duble echipate perfect pentru cazare. Restaurantul hotelului si pizzeria sunt locatii ideale pentru a petrece intr-un cadru intim timpul dumneavostra.
   Hotelul este format din opt camere pentru cazare echipate perfect, dintre care patru cu pat matrimonial si patru cu paturi separate. Restaurantul hotelului si pizzeria sunt locatii ideale pentru a petrece intr-un cadru intim timpul dumneavostra. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor color, cablu tv, frigider, mini bar si baie. Adiacenta vilei se afla parcarea noastra unde autoturismele dumneavoastra pot fi parcate in siguranta. Punem la dispozitie personal calificat pentru deservirea dumneavoastra.

Adresa:  Statiunea Lacu Sarat, Aleea Centrala
Tel: 0239 652670;   Mobil: 0744 587679;  Fax: 0239 671286
Email: hotel_sabrina@yahoo.comUrl: www.forumbraila.ro/


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.