24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoti de lemne prinsi in padurea de langa Soseaua Dig Braila-Galati

Toamna si-a intrat in drepturi iar locuintele oamenilor devin un mediu impropriu organismului uman care are neoie de comfort termic. cei sarmani, fara venituri privesc cu groaza apropierea frigului care le aduce o grija in plus: incalzirea locuintelor. Chiar daca statul vine in ajutorul lor cu diferite ajutoare sociale, oferta gratis a mamei natura este o alta optiune pentru comfortul termic din locuinte.

Ieri dimineata, în jurul orei 09.00, o patrulă de jandarmerie a depistat, pe Şoseaua Dig Brăila – Galaţi, două persoane care transportau ilegal material lemnos.

Jandarmii se aflau în misiune de patrulare în zonele mărginaşe ale municipiului Brăila, moment în care i-au observat pe cei în cauză, Nicu S. de 27 ani şi Nelu A. de 36 ani, ambii din Brăila, în timp ce se aflau într-un atelaj hipo încărcat cu lemne din specia salcie, acoperite, pe alocuri, cu iarbă.

Oamenii legii i-au oprit pe cei doi, iar în urma verificărilor desfăşurate, au stabilit că aceştia transportau materialul lemnos fără a avea documente de transport şi provenienţă.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind sesizaţi reprezentanţii organelor silvice, pentru luarea măsurilor legale. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.