24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoti de usi de lemn depistati de politisti

Din seria "Ce se ma fura prin Braila". Duminică seara, la orele 20:00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, în timp ce executau serviciul de patrulare în zona de competenţă, i-au depistat pe brăilenii M.D. (22 de ani), I.N. (23 de ani) şi B.N. (20 de ani), care au pătruns, prin escaladarea gardului, în incinta unui imobil, situat pe Calea Galaţi, şi au sustras 13 uşi din lemn, de diferite dimensiuni.

Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului, unde li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.