24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotii la cazanul de tuica

În ziua de 18 octombrie 2013, la orele 9:30, un localnic din comuna Gropeni a sesizat la Poliţie, apelând numărul pentru urgenţe 112, faptul că persoane necunoscute au sustras din curtea locuinţei vecinului L.Năstase un cazan de ţuică, confecţionat din inox.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că partea vătămată se afla la poarta locuinţei sale, moment în care a oprit un autoturism înmatriculat în Galaţi, de culoare negru, în care se aflau trei tineri.

Aceştia i-au oferit spre vânzare un alt cazan şi, după ce s-au înţeles asupra preţului, i l-au dus în curtea locuinţei, iar aici, profitând de neatenţia lui, i-au sustras cazanul din inox, fără capac, în valoare de 300 de lei.

Cercetările efectuate în cauză au stabilit că principalul suspect este F.Dorel (36 de ani), domiciliat în comuna Buzescu, judeţul Teleormen, care a fost audiat şi de la care s-a recuperat prejudiciul.

În cauză s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.