24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotii s-au oprit la furat si dintr-un cafe-bar

Daca majoritatea persoanelor care calca pragul cafe-barurilor vin pentru a se racori cu o bere sau a se cnsti cu vin, altii au si ganduri ilegale: furtul. In cursul zilei de 3 martie a.c., la orele 8:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi telefonic despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, în noaptea de 2 spre 3 martie a.c., într-un cafe-bar din localitatea Traian şi au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că din incinta localului au fost sustrase suma de 1.030 de lei şi 8 cartuşe cu ţigări, în valoare totală de 1.560 lei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului şi în teren, cu ajutorul câinele de urmă Mir, s-a stabilit că autorul furtului este C.M. (16 ani), din comuna Traian.

Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.