24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotul bormasinei din Gemenele a fost prins

La data de 24 martie a.c., la orele 12:20, Z.C. (37 de ani), din municipiul Galaţi, a sesizat la Poliţie, apelând numărul 112, faptul că, în aceeaşi zi, între orele 9:00-12:00, persoane necunoscute, prin forţarea uşii de acces, au pătruns în locuinţa lui, din comuna Gemenele, şi dintr-o încăpere au sustras o bormaşină rotopercutantă, în valoare de 500 de lei.
Imobilul este nelocuit, fiind în renovare.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului şi în teren şi au stabilit că principalul suspect de comiterea faptei este localnicul T.G. (14 ani). S-a stabilit că acesta a vând bunul sustras unui localnic.

Prejudiciul a fost recuperat şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.