24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotul de hidranti din Bertestii de Jos a fost prins

La data de 15 martie a.c., la orele 11:00, agenţii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Berteştii de Jos s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 12-14.03.2013, persoane necunoscute au sustras de la o antenă de irigaţii, de pe raza comunei, un număr de şase hidranţi şi o traversă metalică.

În urma cercetărilor desfăşurate în teren, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect al furtului, anume B.D. (43 de ani), domiciliat în localitatea Stăncuţa.

S-a stabilit că, la data de 12 martie a.c., acesta s-a deplasat pe raza localităţii Berteştii de Jos, cu tractorul proprietate personală, care tracta o platformă pe care se afla un miniexcavator. Cu ajutorul acestuia a săpat în dreptul hidranţilor şi a traversei metalice, le-a sustras şi le-a transportat la sediul societăţii pe care o administrează.

Prejudiciul urmează să fie stabilit de unitatea păgubită.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.