24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ISU Braila ne indeamna sa devenim voluntari

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila derulează, în acest an, campania naţională “Vreau să fiu voluntar”.

Iniţiată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, acţiunea este adresată, atât administraţiei publice locale, cât şi persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, care doresc să devină membrii unui serviciu voluntar pentru situaţii de urgenţă. Scopul campaniei este de informare şi sensibilizare a cetăţenilor cu privire la rolul şi importanţa voluntariatului în situaţii de urgenţă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.